Ultimele Filme :

Sisanje 2010 Online Subtitrat

 
Novica e un licean din Belgrad, olimpic la matematică, atras în mișcarea intoleranților și rasiștilor skinheads de liderul lor carismatic, Relja. Novica e considerat un tocilar și un pămpălău la școală, dar vrea să scape de această imagine așa că vede o soluție în alăturarea sa la mișcarea skinheads. De îndată ce intră în gașcă, ideile de rasism, violența și huliganismul prind rădăcini în el și el începe să facă lucruri care-l urcă în ierarhiei mișcării skinheads.


Filmul se deschide cu imagini știri reale de protest în fața ambasadei americane din Belgrad în urma Kosovo este Serbia miting de protest care a avut loc ca răspuns la 17 februarie 2008 declarației unilaterale de independență a etnicilor albanezi locuiesc provincia de sud a Serbiei, Kosovo. Acest reportaj este intercalate cu focuri de protagonist principal al filmului, skinhead Novica, protestând cu cântări de conducere și rachete de semnalizare de iluminat în fața ambasadei în timp ce el oferă, de asemenea, narațiune.
Este introdus povestea de spate pana fi Novica (Nikola Rakočević), un student timid și tocilar liceu cu haine frumpy și părul ciufulit gros,. El trăiește în Belgrad, unde viața se învârte în jurul participarea la cursuri avansate de matematică pentru copii supradotați și de a lua parte la concursuri de matematica. Datorita lui jenă în jurul oamenilor, viața lui socială nu este nimic de a vorbi de - doar prietenii lui sunt ale lui Stoner vărul Mirko (Miloš Tanaskovic), precum și o mai nerdier matematica coleg Stanislav (Vladimir Tešović).
La un concurs de matematică ca elevii sunt departe de lucru rezolvarea problemelor, Novica este presat în inseala de Relja, un skinhead încredere plin de bravadă, care este, de asemenea, talentat la matematică, dar nu destul posedă matematica Novica de rezolvare a problemelor abilități. Relja este așezat relativ aproape de Novica la concurs și este blocat pe o întrebare la care nu se poate rezolva. Evident, flatat de atentia de la un copil plasat mult mai mare pe scara de liceu sociale, Novica trece Relja soluția scris pe o bucată de hârtie. Supraveghetorul concurs observa apărut ceva neașteptat și spune Novica să raporteze persoana pe care ar fi ajutat fără penalizare pentru el. Dorind să acopere Relja, Novica subliniază intenționat în mod greșit tocilar Stanislav ca destinatarul ajutorul său, ceea ce duce la supraveghetorul aruncat atât Novica și Stanislav de rupere astfel promisiunea de a scuti Novica.
Afara, Relja este fericit și impresionat de comportamentul Novica lui sub presiune, dându-i o copie a lui Hitler Mein Kampf, precum și extinderea o invitație la un curs de profesor Hadzi-Tankosic (Predrag Ejdus), de la Universitatea din Facultatea de Filozofie din Belgrad. Novica aduce Mirko vărul său de-a lungul care, nemulțumit de dreapta nuanțe, anti-semite în curs profesorului, frunze de timpuriu. Novica, pe de altă parte, rămâne și este foarte receptiv la ceea ce a auzit.
Următoarea Relja zi ia Novica la un meci de fotbal, deoarece skinheads sale sunt activi ca fanii de FK Radnik - corupt Club inferior liga finanțat de gangster local, poreclit Pufta (Srđan Miletić). Deși suporterii aparent fideli ai clubului, ei nu le pasă prea mult de fotbal, mai ales folosind meciuri ca platformă publică pentru a ridica profilul grupului și în continuare agenda lor politică de dreapta, prin scandări rasiste, violență, și huliganism. În plus, skinheads au o relatie extrem de antagoniste cu finantatorul Pufta clubului, în mod regulat intra in lupte cu "băieții diesel Pufta lui" - mic grup de fani pe statul lui de plată. Din moment ce el nu detine clubul, motivația Pufta pentru a se implica în fotbal este să profite de "rol de finanțator" său vag definit, în scopul de a atraga fonduri de la transferurile de jucători în străinătate. Ca el conduce afacerea în mod nemilos, cele mai mari rivalii săi sunt exploatate similar FK Kosančić, club care are, de asemenea, un finanțator - o văduvă mafie. La acest meci special FK Radnik se joacă FK Novi Pazar și nu există nici o lipsă de cântări ură și violență ca Novica și Relja, printre altele, se duse la secția de poliție unde acestea sunt interogat de corupt inspector Milutin (Nikola Kojo) și tineri idealist Politista Lidija (Natasa Solak) care au aderat recent vigoare. Ea observă imediat că Novica nu prea se potrivesc profilului skinhead de obicei și îl încurajează să iasă, chiar oferindu-i lua legatura cu ei personal, în caz că mai are nevoie de ajutor.
Câteva zile mai târziu, Relja introduce în mod formal Novica la diferite persoane care alcătuiesc skinhead său, grupul rasist, inclusiv a lui Mina sexy prietena (Bojana Novaković) și computer geek Svarog, toate de care stau într-o peșteră subterană zvastica-împodobită în care se trage cea mai mare parte bere și asculta la benzile de hard-core, cum ar fi Direktori. După cum se dovedește, Novica știe deja Mina de cartier (care odată au crescut cu un grup de băieți diesel, abia reușind să scape) și adăpostește deja unele emoții față de ei. Mina sedues Novica, simbolizând seducție lui în lumea de skinheads rasiste. După sex pasional într-o cameră plină cu nazi-simboluri, Mina are Novica sta gol în timp ce ea (de asemenea gol) taie părul.
Agățat de o noapte, sub influența alcoolului, a grupului este de mers pe jos de-a lungul râului chei când se execută într-unul dintre băieții diesel care e tot de el. În plus față de apartenența la grupul lor rivalul, el este, de asemenea, un țigan, ceea ce îl face chiar mai mult de o țintă în ochii lor. Skinheads-l fixeze la pământ, oferindu-i o bătaie cu pumnii și cizme. Novica este special pentru confruntare ca el percepe țigan incapacitate cu un bloc de beton, zdrobitor capul cu el îl omoară astfel instantaneu. Șocat de Novica crimă îngrozitoare doar angajat, alte skinheads panica un pic înainte de a se regrupeze și decide să arunce cadavrul în fluviu și chiuveta cu ea cu pietre.

Skinning - (2010)
Alt titlu:Sisanje
IMDB:6.4/10 din 1864 voturi
Gen:Actiune, Crima, Drama
Country Serbia
Durata:98 minute
Regia:Stevan Filipovic
Actori:Nikola Rakocevic, Viktor Savic, Igor Bencina, Bojan Buzdimirovic, Djordje Djokovic
Distribuie si la prieteni: :

Posta un commento

 
FilmeBuneSubtitrate : HDFilmeBune | Seriale | Filme HD
Copyright © 2014. OneHDfilm - All Rights Reserved
Created by Sandu It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HDfilme-bune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | www.hd-filmebune.com http://www.hd-filmebune.com/ | DMCA |: