Ultimele Filme :

88 2015 Online Subtitrat

 
Filmul incepe cu o tânără care se duce la un restaurant de pe marginea drumului, cu nici o idee unde se afla sau cum a ajuns acolo. Neintenționat ,este prinsa la mijloc cu un pistol in mana de poltistii care se aflau in incinta, ea devine foarte violenta si incepe sa traga cu arma prin restaurant si impusca mortal o barmanita ,cu politia pe urmele ei ,ea reuseste sa scape si apoi porneste intr-o calatorie in cautarea persoanei responsabilă de moartea iubitului ei.



Acest film ne arata povestea unei femeie tinerica care s-a trezit brusc langa o terasa si nu mai stie absolut nimic despre viata ei, cum a ajuns acolo / cum o cheama sau de unde este..practic si-a pierdut cunostinta. Aceasta avea la ea o arma iar fara sa aiba vreo intentie cu ea ca nici macar nu stia cum ajunsese la ea, oamenii legii care erau prin preajma o razerc imediat, iar aceasta incepe sa se sperie si nu mai stie ce sa faca, asa ca incepe sa traga cu pistolul de frica, pe unde apuca, insa un glont nefericit merge tinta spre o barmanita pe care imediat o doboara. Vazand asta a inceput sa fuga si fura prima masina care ii iese in cale, astfel a scapat de politisi (pe moment), iar in tot acest film a inceput sa-si aminteasca ceva si ultimul lucru pe care il stie este ca cineva i-a rapit , iar sotul ei i-a fost ucis, asa ca acum ca a scapat de de politie merge in cautarea rapitorilor ca sa se razbune pe tot ce le-a facut.

88
Anul:2015
Gen:Actiune, Suspans
Durata:88 minute
Country: Canada
Regia:April Mullen
Actori:Dru Viergever, Christopher Lloyd, Michael Ironside, April Mullen, Alan C. Peterson
88 (2015) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :

Posta un commento

 
FilmeBuneSubtitrate : HDFilmeBune | Seriale | Filme HD
Copyright © 2014. OneHDfilm - All Rights Reserved
Created by Sandu It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HDfilme-bune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | www.hd-filmebune.com http://www.hd-filmebune.com/ | DMCA |: