Ultimele Filme :

Fed Up 2014 Online Subtitrat

 
Fed Up arată modul în care primele orientările dietetice emise de guvernul SUA acum 30 de ani au trecut cu vederea rolul de zahăr alimentar în creșterea riscurilor de obezitate, diabet, precum și rezultatele rele pentru sănătate asociate, în special la copii. Deoarece aceste orientări tolerată în mod eficient plus nelimitat de zahăr în produsele alimentare consumate de copii, consumul de zahăr a crescut foarte mult, obezitatea a crescut foarte mult, și generații de copii au crescut mult mai grasă decât părinții lor.



Acești copii se confruntă cu o durata de viata mai scurte probleme de sănătate și, ca rezultat. În relația dintre dieta de mare de zahăr și sănătatea slabă a apărut, interesele industriei zahărului înrădăcinate cu resurse aproape nelimitate de lobby financiare au bătut din nou tentative de părinți, școli, stări, și în Congres pentru a oferi o dieta mai sanatoasa pentru copii.



DOCUMENTARIO- DURATA 90′ – USA
Il documentario svela tutto ciò che c’è da sapere sul cibo e sulla perdita di peso e rivela gli errori di una trentennale campagna messa in atto dall’industria alimentare con il sostegno del governo statunitense per confondere l’opinione pubblica, dando vita a una delle più grandi epidemie sanitarie della storia…

Fed Up
Anul:2014
Gen:Documentar
Durata:92 minute
Regia:Stephanie Soechtig
Actori:Bill Clinton, Michele Simon, Gary Taubes, Margo Wootan
Fed Up (2014) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :

Posta un commento

 
FilmeBuneSubtitrate : HDFilmeBune | Seriale | Filme HD
Copyright © 2014. OneHDfilm - All Rights Reserved
Created by Sandu It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HDfilme-bune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | www.hd-filmebune.com http://www.hd-filmebune.com/ | DMCA |: