Ultimele Filme :

Get On Up 2014 Online Subtitrat

 
In drum spre scena, cantaretul James Brown isi reamintește o viață cu o copilărie turbulenta în care muzica era singura lui eliberare constructiva pentru pasiunile lui. O demonstrație șansă de faptul că, în închisoare a dus la un nou prieten care la ajutat din afară și într-o carieră muzicală. Cu focul lui și îndrăzneț creatoar, Brown a devenit un star care a creat sfidător noi posibilități în show business, atât pe și în spatele scena în fața rasismului și gândirea convențională.


Pe drum, James va deveni, de asemenea, un făcător de pace care a redefinit și a ridicat sentimentul de auto-valoare comunitatea afro-american atunci cand a fost nevoie cel mai mult. Cu toate acestea, aceleași pasiuni dominator ar conduce James Brown înstrăinează toată lumea din jurul lui ca poftele sale au devenit tot mai auto-distructivi. Abia după ce a lovit partea de jos rock cu o greșeală gravă se Brown isi da seama ca are nevoie pentru a face fata viațeti cu Nasul lui de suflet cea ce cu adevărat merită.

Get on Up
Anul:2014
Gen:Biografie, Drama, Muzica
Durata:139 minute
Regia:Tate Taylor
Actori:Chadwick Boseman, Nelsan Ellis, Dan Aykroyd, Viola Davis, Craig Robinson, Octavia Spencer, Lennie James, Jill Scott, Tika Sumpter, Nick Eversman, James DuMont, Keith Robinson
Get on Up (2014) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :

Posta un commento

 
FilmeBuneSubtitrate : HDFilmeBune | Seriale | Filme HD
Copyright © 2014. OneHDfilm - All Rights Reserved
Created by Sandu It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HDfilme-bune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | www.hd-filmebune.com http://www.hd-filmebune.com/ | DMCA |: