Ultimele Filme :

God's Not Dead 2014 Online Subtitrat

 
Josh Wheaton, un proaspăt boboc de facultate se înscrie în clasa de filozofie unde predă infamul şi dictatorialul profesor Radisson. Tiranicul profesor le cere studenţilor lui ca pentru a trece examenele să semneze o declaraţie în care sa spună că "Dumnezeu e mort". Josh refuzând va trece prin orice doar ca să apere credinţa lui în Dumnezeu. Dar, pentru a îndeplini cerinţele academice trebuie să treacă această clasă. Aşa că profesorul îl provoacă la o dezbatere pentru a-şi apăra convingerile. Daca nu va câştiga îşi va periclita credinţa, relaţiile cu ceilalţi, până şi viitorul educaţional. Cine va câştiga?



Student în primul an, Josh Wheaton participă la un curs de filozofie, unde profesorul Radisson cere tuturor studenților să prezinte o declarație semnată cum că „Dumnezeu este mort” și că nu a existat niciodată. Când Josh refuză să facă din cauza propriilor sale convingeri creștine, profesorul îl provoacă să-și apere poziția cum că Dumnezeul lui este real - ceea ce conduce la o serie de prezentări de confruntare între el și profesor, iar clasa are rol de juriu. Planurile lui Josh pentru a merge la şcoala de drept depinde de a nu pica acest curs. Iubita lui creştină îl îndeamnă să nu îşi rişte viitorul cu această acțiune de sfidare lipsită de sens. În același timp, pastorul Dave și misionarul Jude încearcă să părăsească orașul pentru a merge într-o excursie, dar sunt împiedicați de incidente ciudate.

God's Not Dead
Anul:2014
Gen:Drama
Durata:113 minute
Regia:Harold Cronk
Actori:Willie Robertson, David A.R. White, Shane Harper, Kevin Sorbo, Korie Robertson, Marco Khan, Alex Aristidis, Lisa Arnold, Tommy Blaze, Maison Briley, Ross Britz, Laci Broussard, Dean Cain, Jay Caputo, Ray Gaspard
God's Not Dead (2014) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :

Posta un commento

 
FilmeBuneSubtitrate : HDFilmeBune | Seriale | Filme HD
Copyright © 2014. OneHDfilm - All Rights Reserved
Created by Sandu It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HDfilme-bune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | www.hd-filmebune.com http://www.hd-filmebune.com/ | DMCA |: