Ultimele Filme :

Laggies 2014 Online Subtitrat

 
În timp ce se confruntă cu o criză specifică vârstei de pe la douăzeci şi ceva de ani, Maggie, jucată de Keira Knightley, aia din Pride and Prejudice, se trezeşte în Laggies 2014 online subtitrat cu un inel de logodnă vârât înaintea ochilor şi cu prietenul ei îngenuncheat punând marea întrebare, lucru care o face să se panicheze total.



Aşa că fără să-i dea un răspuns clar se refugiază în casa unei prietene nou formate, Annika, jucată de Chloë Grace Moretz, vezi Kick-Ass, care nu era decât o puştoaică de şaisprezece ani ce încă locuia cu tatăl ei, un bărbat singur şi care nu prea înghiţea lumea în general. Având în vedere calibrul actorilor cu siguranţă comedia asta romantică nu e o pierdere de vreme dar am o presimţire că nu e decât un clişeu după Pride and Prejudice şi asta pentru că bat pariu că în Laggies 2014 online subtitrat, Keira Knightley se cuplează cu taică-sau lui aia. .

Laggies
Anul:2014
Gen:Comedie, Romantic
Durata:99 minute
Regia:Lynn Shelton
Actori:Chloe Grace Moretz, Keira Knightley, Sam Rockwell, Kaitlyn Dever, Gretchen Mol, Ellie Kemper, Mark Webber, Tiya Sircar, Daniel Zovatto, Dylan Arnold, Basil Harris, Tony Doupé
Laggies (2014) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :

Posta un commento

 
FilmeBuneSubtitrate : HDFilmeBune | Seriale | Filme HD
Copyright © 2014. OneHDfilm - All Rights Reserved
Created by Sandu It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HDfilme-bune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | www.hd-filmebune.com http://www.hd-filmebune.com/ | DMCA |: