Ultimele Filme :

Mercy 2014 Online Subtitrat

 
O femeie vitrega este alaturi de cei doi copii ai ei doar ca acum trebuie sa aibe grija atat ea cat si copiii de bunica lor care au aflat recent ca s-a imbolnavit, care locuieste la cateva strazi de ei. Ajunsi acolo, ei imediat isi dau seama ca de fapt ea este o vrajitoare si ca a profitat in trecut de magia neagra…Filmul este luat dupa povestirea facuta de Stephen King de prin anul 1980.

>

După ce bunica lui Mercy (Shirley Knight) se imbolnaveste, George (Chandler Riggs, Walking Dead), fratele său Buddy (Joel Courtney, Super 8), precum și mama lor Rebecca (Frances O’Connor, Cronologie) se muta în casa ei să aibă grijă de ea. Ei isi dau seama intr-o clipa ca totuși,ceva este în neregulă cu Mercy. După ce George și prieteni sai descopera o carte misterioasa care are legaturi cu magia neagră, ei descoperă o serie de secrete de familie.

Mercy
Anul:2014
Gen:Groaza, Suspans
Durata:79 minute
Regia:Peter Cornwell
Actori:Frances O'Connor, Chandler Riggs, Joel Courtney, Shirley Knight, Chris Browning, Dylan McDermott, Mark Duplass
Mercy (2014) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :

Posta un commento

 
FilmeBuneSubtitrate : HDFilmeBune | Seriale | Filme HD
Copyright © 2014. OneHDfilm - All Rights Reserved
Created by Sandu It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HDfilme-bune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | www.hd-filmebune.com http://www.hd-filmebune.com/ | DMCA |: