Ultimele Filme :

Tekken 2010 Online Subtitrat

 
Un film cu arte martiale, bazat pe jocul video bestseller al celor de la Namco. Filmul are actiunea in viitorul apropiat si spune povestea unui rebel care se ridica impotriva Corporatiei Tekken pentru a reda oamenilor libertatea. Filmul Tekken este o adevarata demonstratie de arte martiale, iar in prim plan este un tanar care vrea sa razbune moartea mamei sale. Acesta se antreneaza cu un maestru in arte martiale pentru a-l putea confrunta pe ucigasul mamei lui intr-o competitie pe viata si pe moarte. Insa pentru a ajunge la dusman, trebuie mai intai sa invinga o parte dintre cei mai buni luptatori din lume.


Filmul Tekken este o adevarata demonstratie de arte martiale, bazat pe jocul video bestseller cu acelasi nume, adus pe piata de compania Namco. Actiunea filmului il are in prim plan pe un tanar care vrea sa razbune moartea mamei sale. Acesta se antreneaza cu un maestru in arte martiale pentru a-l putea confrunta pe ucigasul mamei lui intr-o competitie pe viata si pe moarte. Insa pentru a ajunge la dusman, trebuie mai intai sa invinga o parte dintre cei mai buni luptatori din lume.



Un giovane uomo scopre di possedere un grande potere che lo spinge a combattere contro un team di guerrieri speciali che non si fermerà davanti a niente prima di averlo eliminato…

Tekken (2010)
Gen: Actiune | Crima | Drama | SF
Regia: Dwight H. Little
Durata: 92 minute
Country: Japan | USA
Actori: Jon Foo, Kelly Overton, Cary-Hiroyuki Tagawa, Ian Anthony Dale, Darrin Dewitt Henson, Luke Goss, Gary Daniels, Cung Le, Mircea Monroe, Candice Hillebrand, Tamlyn Tomita, Lateef Crowder, Gary Ray Stearns, Marian Zapico, David Pitt, Hyun-kyoon Lee, Roger Huerta, Anton Kasabov, Louise Griffiths, Kiko Ellsworth, Taiyô Sugiura, Jonathan Kowalsky
Tekken (2010) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :

+ commenti + 1 commenti

Anonim
3 gennaio 2013 alle ore 22:29

Bun

Posta un commento

 
FilmeBuneSubtitrate : HDFilmeBune | Seriale | Filme HD
Copyright © 2014. OneHDfilm - All Rights Reserved
Created by Sandu It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HDfilme-bune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | www.hd-filmebune.com http://www.hd-filmebune.com/ | DMCA |: