Ultimele Filme :

The Enforcer 1995 Online Subtitrat

 
Jet Li interpreteaza un politist a carui slujba il impiedica sa mearga la competitia de kung fu a fiului sau. Cand este trimis sub acoperire sa se infiltreze intr-o banda periculoasa, arestarea lui - care facea parte din plan - il face pe fiul lui sa se simta injosit in fata colegilor de la scoala. Intre timp sotia lui se imbolnaveste grav. Filmul este clasic pentru acest gen, cu multa actiune in prim plan si povesti sentimentale exagerate in planul secund. Oricat de exagerate ar parea unele sce.


Plasat la trei ani după evenimentele din Magnum Force, o grupare teroristă numită Forţa Revoluţionară a Poporului declară război oraşului San Francisco şi cere să fie plătită o recompensă, altminteri au de gând să arunce în aer oraşul. După ce inspectorul 'Dirty' Harry Callahan rezolvă un jaf prin căile sale neortodoxe, este detaşat apoi la cazul cu gruparea teroristă, dar de data asta are un nou partener, o frumoasă femeie. Vor reusi ei să se înţeleagă şi să oprească teroriştii?

The Enforcer - (1995)
Lovitura decisivă
Alt titlu:Gei ba ba de xin
Gen:Actiune
Durata:104 minute
Country: Hong Kong
Regia:Corey Yuen
Actori:Jet Li, Fred Tatasciore, Miu Tse, Rongguang Yu, Martin Spanjers, Henry Fong
The Enforcer (1995) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :

Posta un commento

 
FilmeBuneSubtitrate : HDFilmeBune | Seriale | Filme HD
Copyright © 2014. OneHDfilm - All Rights Reserved
Created by Sandu It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HDfilme-bune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | www.hd-filmebune.com http://www.hd-filmebune.com/ | DMCA |: