Ultimele Filme :

The Lookalike 2014 Online Subtitrat

 
Frank si partenerul lui, gangsterul Bobby urmeaza sa faca o afacere cu un lord al drogurilor, William Spinks. Ei fac afacerea ajutati de o tanara Sadie Hill. Lordul drogurilor a facut o obsesie pentru Sadie. El ar face orice sa poata pune mana pe ea. Dar din pacate Sadie moare, iar acuma Bobby trebuie sa gaseasca o sosie pentru a incheia afacerea cu Spinks. Bobby si Frank trebuie sa fca orice pentru ca Spinks sa nu isi dea seama de planul murdar a celor doi.



Lordul drogurilor William Spinks are o obsesie curioasă faţă de Sadie Hill şi îşi foloseşte prietenii de familie, Bobby şi Frank, pentru a ajunge la ea. Dar atunci când moartea lui Sadie pune în pericol o afacere majoră, Bobby şi Frank încearcă din toate puterile să găsească o înlocuitoare pentru ea, o sosie prin intermediul căreia să îl poată păcăli pe Spinks. Acest plan încâlcit este pus în practică de un fost campion la baschet, o frumoasă surdă, un dependent de droguri şi o actriţă aspirantă şi îi atrage pe aceştia într-o neaşteptată relaţie de romanism, plus o aventură disperată de-a avea un nou început...

The Lookalike
Anul:2014
Gen:Crima, Drama, Suspans
Durata:100 minute
Regia:Richard Gray
Actori:Scottie Thompson, Gillian Jacobs, Michael Yebba, John Corbett, Luis Guzmán, Justin Long, Jerry O'Connell
The Lookalike (2014) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :

Posta un commento

 
FilmeBuneSubtitrate : HDFilmeBune | Seriale | Filme HD
Copyright © 2014. OneHDfilm - All Rights Reserved
Created by Sandu It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HDfilme-bune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | www.hd-filmebune.com http://www.hd-filmebune.com/ | DMCA |: