Ultimele Filme :

The Remaining 2014 Online Subtitrat

 
Un thriller supranatural care se adresează întrebări de viață, dragoste și credință împotriva un fundal apocaliptic. Un grup de prieteni apropiati aduna pentru o nunta, dar sărbătoarea este spulberat de o serie de evenimente cataclismice și dușmani prezise de biblice-end ori profeții. Supraviețuitorii se confruntă cu un viitor înfricoșător, incert deoarece lupta pentru siguranță, ci ca lumea lor se prăbușește în jurul lor în haos și teroare vor alege viața reală, prin credință, sau pur și simplu să încerce să supraviețuiască? 



Răpirea intrerupe nunta unui cuplu de tineri, lăsând supraviețuitorii îngroziți de a lupta pentru viața lor într-o lume decimată de mânia lui Dumnezeu. Filmul este despre Un grup de prieteni apropiati adunati la o nunta, dar sărbătoarea este spulberat de terifiantele evenimente apocaliptice forțândui să isi examineze viață, dragoste și credință în care acestea trebuie să aleagă între răscumpărare și supraviețuire.

The Remaining
Anul:2014
Gen:Groaza, Suspans
Durata:88 minute
Regia:Casey La Scala
Actori:Italia Ricci, Shaun Sipos, Johnny Pacar, Alexa Vega, Erin Murphy
The Remaining (2014) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :

Posta un commento

 
FilmeBuneSubtitrate : HDFilmeBune | Seriale | Filme HD
Copyright © 2014. OneHDfilm - All Rights Reserved
Created by Sandu It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HDfilme-bune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | www.hd-filmebune.com http://www.hd-filmebune.com/ | DMCA |: