Ultimele Filme :

The Taking Of Deborah Logan 2014 Online Subtitrat

 
Mia este o tanara studenta ce isi pregateste teza de doctorat. Subiectul abordat: boala Alzheimer. Mia devine din ce in ce mai interesata de cazul lui Deborah, o mama afectata de aceasta boala crunta si de fiica acesteia Sarah. Mia urmareste viata de zi cu zi a celor doua femei si analizeaza dificultatile intampinate dun cauza bolii. Isi va da rapid seama ca Deborah sufera nu numai de Alzheimer ci pare controlata de o forta demoniaca care o determina sa uite toate evenimentele petrecute in trecut…


Boala Alzheimer, acesta este subiectul lui Mia Medina pentru teza de doctorat a ei. Ea incepe sa filmeze fiecare clipa din viata lui Deborah Logan si a fiicei ei Sarah. In timp ce zilele se scurg, Mia observa ca ceva ciudat se petrece in viata lui Deborah Logan. Aceste evenimente nu au nici o legatura cu boala pe care o are. Acum incepe sa iasa la iveala, ca ceva a pus stapanire pe Deborah, ceva mult mai grav decat boala de care sufera ea.

The Taking of Deborah Logan
Anul:2014
Gen:Suspans, Groaza
Durata:90 minute
Regia:Adam Robitel
Actori:Jeremy DeCarlos, Dave Blamy, Brett Gentile, Jana Allen, Anne Bedian
The Taking of Deborah Logan (2014) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :

Posta un commento

 
FilmeBuneSubtitrate : HDFilmeBune | Seriale | Filme HD
Copyright © 2014. OneHDfilm - All Rights Reserved
Created by Sandu It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HDfilme-bune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | www.hd-filmebune.com http://www.hd-filmebune.com/ | DMCA |: