Ultimele Filme :

Haider 2014 Online Subtitrat

 
Hilal Meer este un doctor din Kashmir care considera ca nu i se poate intampla nimic rau daca trateaza un soldat ranit, cautat de armata, in casa sa, impreuna cu sotia sa Ghazala. Armata indiana descopera rapid locul in care s-a ascuns soldatul si le bombardeaza casa. Haider vine in cautarea tatalui sau dat disparut dupa mai multi ani petrecuti la studii. Arshi, iubita lui din copilarie, nu mai stie ce sa faca deoarece familia sa nu este de acord cu relatia sa cu Haider. Cand Rhoodhar, un barbat misterios ii aduce lui Haider un mesaj din partea tatalui sau, Haider face tot ce ii sta in putere sa dea de urma lui. Dragostea dintre el si Arshi va avea de suferit…


Un doctor iubitor de pace şi făcător de bine pentru cei aflaţi în suferinţă îşi face meseria cu onestitate şi profesionalism, însă în momentul în care în calea sa apare un militant rănit grav şi el încearcă să-l ajute şi să-i salveze viaţa aşa cum ar face orice doctor care se respectă pe sine şi îşi respectă jurământul, armata ţării şi poliţia îl arestează şi îl fac dispărut, acuzându-l că a adăpostit şi a ajutat un terorist. Băiatul acestui doctor, Haider, se întoarce în oraşul natal pentru a descoperi ce s-a petrecut cu tatăl lui, iar ceea ce află este mult peste puterea lui de înţelegere şi afectează relaţia cu mama şi unchiul lui patern.

Haider
Anul:2014
Gen:Crima, Drama, Romantic
Durata:160 minute
Country: India
Regia:Vishal Bhardwaj
Actori:Kay Kay Menon, Shahid Kapoor, Aamir Bashir, Irrfan Khan, Ashish Vidyarthi
Haider (2014) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :

Posta un commento

 
FilmeBuneSubtitrate : HDFilmeBune | Seriale | Filme HD
Copyright © 2014. OneHDfilm - All Rights Reserved
Created by Sandu It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HDfilme-bune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | www.hd-filmebune.com http://www.hd-filmebune.com/ | DMCA |: