Ultimele Filme :

St.Vincent 2014 Online Subtitrat

 
Maggie, o mamă singură, se mută într-o casă nouă din Brooklyn împreună cu băiatul ei de 12 ani, Oliver. Nevoită să lucreze peste program, ea nu are de ales decât să-l lase bpe băiat în grija noului vecin, Vincent, un veteran de război cu o înclinaţie spre alcool şi jocuri de noroc. Curând, între băiat şi bătrânel înfloreşte o prietenie neobişnuită. Împreună cu o stripteoză însărcinată pe nume Daka, Vincent îl ia pe Oliver cu el prin toate locurile pe care obişnuieşte să le frecventeze în fiecare zi - pista de curse, un club de striptease şi un bar local. Vincent îl ajută pe Oliver să se maturizeze în timp ce acesta vede în veteran ceva ce nimeni altcineva nu este capabil s-o facă: un bărbat neînţeles cu o inimă foarte mare.



Drama care il prezinta pe Vincent, un veteran al razboiului din Vietnam ce a ramas fara bani sau viitor din cauza caracterului sau incapatanat. Lucrurile se schimba cand fiul noilor sai vecini de alaturi au nevoie de o bona iar Vince este disponibil in schimbul unei plati. Din acel moment, o neasteptat relatie de prietenie se formeaza intre cei doi si se ajuta reciproc in diverse probleme. Vincent devine mentorul lui Oliver in supravietuirea pe strazi si alte situatii, iar Olvier incepe sa vada mai mult decat slabiciunile sale la acest batran. Cand viata ia o intorsatura neasteptata in viata lui Vincent, amandoi gasesc ce este mai bun in ei, lucruri pe care cei din jur nu le observa.



COMMEDIA – DURATA 103′ – USA
Maggie, una madre single, si trasferisce in una nuova casa a Brooklyn insieme al figlio dodicenne Oliver. Costretta a lavorare per molte ore, Maggie non ha altra scelta che lasciare Oliver alle cure del vicino di casa Vincent, un musone in pensione con un debole per l’alcol e il gioco d’azzardo…

St. Vincent
Sf. Vincent
Anul:2014
Gen:Comedie, Drama
Durata:102 minute
Regia:Theodore Melfi
Actori:Bill Murray, Melissa McCarthy, Naomi Watts, Chris O'Dowd, Terrence Howard, Jaeden Lieberher, Nate Corddry, Scott Adsit, Kimberly Quinn, Katharina Damm, Alyssa Ruland, Alexandra Fong, Greta Lee, Dario Barosso, Parker Fong, James Andrew O’Connor, Jaime Tirelli, Joseph Basile, Ray Iannicelli, Melissa Greenspan, Casey Roberts, Gabe Hernandez, David Iacono, Tino D. Valentino, Gregg Micheals, Tommy Bayiokos, Naeem Uzimann
St. Vincent (2014) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :

Posta un commento

 
FilmeBuneSubtitrate : HDFilmeBune | Seriale | Filme HD
Copyright © 2014. OneHDfilm - All Rights Reserved
Created by Sandu It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HDfilme-bune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | www.hd-filmebune.com http://www.hd-filmebune.com/ | DMCA |: