Ultimele Filme :

3 Nights In The Desert 2014 Online Subtitrat

 
Filmul 3 nopți în deșertul spune povestea a trei prieteni care isi petrec week-endul în deșert pentru a celebra viața celor care a trecut de treizeci de ani. Cu toate acestea, nu numai că au de a face cu rănile trecutului care au fost închise, dar analizaza și ce se poate face în cazul în care ar acționa în viața lor în moduri diferite.


Ce ar fi putut fi? In filmul drama 3 Nights in the Desert au loc reuniuni incitante, frustrante, antrenante, nostalgice, o viață . Setați împotriva peisajului maiestuos al deșertului, trei prieteni și foști colegi înstrăinați se reunesc pentru a “sărbători” varsta de 30 ani, care transportă speranțele lor, rănile nerezolvate și strâns legate, în acest aspect isteric amuzant și dureros cu iubiri pierdute, vise uitate și de a rata ocazia, a trei adulți tineri în etapele finale ale renunțării la tinerețe.

3 Nights in the Desert
Anul:2014
Gen:Drama
Durata:90 minute
Regia:Gabriel Cowan
Actori:Vincent Piazza, Amber Tamblyn, Wes Bentley
3 Nights in the Desert (2014) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :

Posta un commento

 
FilmeBuneSubtitrate : HDFilmeBune | Seriale | Filme HD
Copyright © 2014. OneHDfilm - All Rights Reserved
Created by Sandu It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HDfilme-bune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | www.hd-filmebune.com http://www.hd-filmebune.com/ | DMCA |: