Ultimele Filme :

Housebound 2014 Online Subtitrat

 
Kylie Bucknell e obligată să se întoarcă în casa în care a fost crescută când primeşte ca pedeapsă arestul la domiciliu. Pedeapsa e făcută şi mai insuportabilă de mama sa, Miriam, o mahalagioaică convinsă că are casa infestată de fantome. Pe de altă parte, când începe şi ea să simtă noaptea zgomote deranjante, Kyle începe să se întrebe dacă ceea ce simte e fructul imaginaţiei sale, sau, într-adevăr, locuinţa e pe mâna unui spirit ostil.


O femeie pe nume Kylie Bucknell este obligata sa se duca inapoi in casa unde a locuit cand era mica din cauza unei decizii de la oamenii legii, care a supus-o la arest de domiciliu. In mintea ei este un dezastru stiind ca este fortata sa stea din nou in acel loc. Aceasta va sta cu mama ei, Miriam care stie sigur ca ceva malefic se afla in aceea casa. Abia ce s-au mutat si deja Kylie incepe sa auda voci sinistre si tot felul de sunete stranii, in special noaptea. Incepe sa isi puna semne de intrebare din ce cauza aude acele voci, sa fie oare din cauza mamei ei care a infricat-o sau oare chiar nu sunt singure in aceea casa? Pe zi ce trece tot mai multe lucruri ciudate se petrec iar aceasta tot mai greu trece peste.


HORROR – DURATA 109′ – NUOVA ZELANDA
Kylie Bucknell è costretta a tornare nella casa in cui è cresciuta quando viene assegnata agli arresti domiciliari. La sua punizione è resa ancora più insopportabile dalla convivenza con la madre Miriam, una chiacchierona convinta che la casa sia infestata dai fantasmi. Tuttavia, quando comincia anche lei ad avvertire inquietanti rumori notturni, una prima incredula Kylie comincia a chiedersi se ciò che sente sia frutto di fantasia o se in realtà l’abitazione sia nelle mani di uno spirito ostile…

Housebound
Anul:2014
Gen:Comedie, Groaza, Suspans
Durata:107 minute
Regia:Gerard Johnstone
Actori:David Van Horn, Bruce Hopkins, Ian Mune, Millen Baird, Morgana O'Reilly
Housebound (2014) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :

Posta un commento

 
FilmeBuneSubtitrate : HDFilmeBune | Seriale | Filme HD
Copyright © 2014. OneHDfilm - All Rights Reserved
Created by Sandu It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HDfilme-bune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | www.hd-filmebune.com http://www.hd-filmebune.com/ | DMCA |: