Ultimele Filme :

Jack Irish Dead Point 2014 Online Subtitrat

 
Atunci când un judecător de profil înalt îl însărcinează pe Jack irlandez (Guy Pearce) pentru a localiza o carte roşie misterioasă, Jack este aruncat într-o lume de proprietari de club sexy, traficanţi de droguri şi criminali.


Jack Irish este o serie de filme de televiziune australiana adaptata dupa romanele polițiste de Peter Temple. Seria il are pe Guy Pearce în rolul principal Jack Irish, un fost avocat detectiv particular și recuperator de datorii. Aceste serii au fost adaptate de către scenariștii Andrew Knight și Matt Cameron, și regizat de Jeffrey Walker. Peter Temple sa născut în Africa de Sud și sa mutat în Australia în 1980. El a fost un jurnalist de revistă și ziar și redactor internațional. El a predat, de asemenea, studii de jurnalism, editare și mass-media la nivel universitar. Tempel a scris nouă romane, inclusiv Jack Irish .Atunci când un judecător de profil înalt însărcinează pe Jack Irish pentru a localiza o carte roșie misterioasa, Jack este aruncat într-o lume de proprietari de club , traficanți de droguri și criminali dezechilibrati.



Un giudice incarica Jack l’irlandese affinchè trovi un misterioso libro rosso. Il protagonista sarà coinvolto nel mondo dei proprietari dei sexy club, spacciatori e assassini spietati

Jack Irish: Dead Point
Anul:2014
Gen:Crima, Drama
Durata:83 minute
Country: Australia | Germany
Regia:Jeffrey Walker
Actori:Shane Jacobson, Roy Billing, Guy Pearce, Vince Colosimo, Deborah Mailman
Jack Irish: Dead Point (2014) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :

Posta un commento

 
FilmeBuneSubtitrate : HDFilmeBune | Seriale | Filme HD
Copyright © 2014. OneHDfilm - All Rights Reserved
Created by Sandu It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HDfilme-bune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | www.hd-filmebune.com http://www.hd-filmebune.com/ | DMCA |: