Ultimele Filme :

Muck 2015 Online Subtitrat

 
Dupa ce au reusit sa scape cu viata din groapa in care au cazut din Cape Cod, un grup de prieteni rasufla usurati deoarece cea ce nu credeau ca vor scapa. Doi din prietenii lor nu au avut acelasi noroc. Dau peste o casa de vacanta goala din Cape Cod si se refugiaza in ea. Unul din ei pleaca dupa ajutor timp in care cei care au ramas in casa de vacanta realizeaza ca cineva sau ceva ii vrea morti cu orice pret. Ceva malefic, salbatic se afla in casa, ceva ce nu poate fi vazut. Acesti turisti ghinionisti isi petrec ziua de St. Patrick luptand pentru viata lor, luptand impotriva unei forte terifiante.


După ce au scăpat de un cimintir vechi restrictiv, uitat de mult timp şi îngropat sub mlaştinile din Cape Cod, un grup de prieteni traverseaza prin intunericul gros, mlăştinos, zdrenţuit şi sângeros, norocos să fii în viaţă. Ei au pierdut deja doi dintre prietenii lor în mlaştină, probabil morti. Ei se lovesc de o casa de vacanta in Cape Cod goala, alături de mlaştină si ceaţă şi nevoiti sa intre la adăpost. Orice ar fi fost în mlaştină este încă după ei şi imediat după ce unul dintre ei se duce pentru a cauta ajutor, restul grupului isi dau seama că răul din mlaştină nu este singurul lucru care ii vrea morti. Ceva mai rău, ceva mai sălbatic, ii aşteapta, în afara de mlaştină, în casă. Ce se întâmplă în continuare in filmul horror Muck este putin spus groază, care nu poate fi ratata. Aceste călătorii ghinioniste se petrec in St Patrick’s Day, prinsi între două rele fiind fortati să lupte, sa moara, sau sa se intoarca înapoi prin modul în care au venit.

Muck
Anul:2015
Gen:Groaza
Durata:90 minute
Regia:Steve Wolsh
Actori:Laura Jacobs, Stephanie Danielson, Lachlan Buchanan, Puja Mohindra, Grant Alan
Muck (2015) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :

Posta un commento

 
FilmeBuneSubtitrate : HDFilmeBune | Seriale | Filme HD
Copyright © 2014. OneHDfilm - All Rights Reserved
Created by Sandu It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HDfilme-bune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | www.hd-filmebune.com http://www.hd-filmebune.com/ | DMCA |: