Ultimele Filme :

The Admiral Roaring Currents 2014 Online Subtitrat

 
Acţiunea filmului se derulează în jurul bătăliei navale de la Myeongnyang din 1597, un moment legendar al istoriei locale, în care amiralul Yi Sun-sin câştiga o victorie magistrală cu numai 12 nave ale sale împotriva unei armade de nave de război nipone ce număra 330 de vase.


In timpul invaziei japoneze, in anul 1597, fortele coreene sunt din nou in alerta. Dusmanul se apropie si este pregatit sa atace. Amiralul corean Yi-Sun-shin este pregatit pentru aceasta misiune suicidara: 12 nave impotriva a 300 de nave apartinand inamicului. Arestat din cauza ca a fost banuit ca lucreaza pentru japonezi, amiralul inca incearca sa uite oribila experienta prin care a trecut. Amiralul decide sa ignore ordinele regelui si sa intre intr-o batalie in care totul pare impotriva sa. Aceasta batalie istorica de la Myeongryang a avut loc in 26 Octombrie 1597.


Una delle più clamorose battaglie militari della storia. La flotta coreana, infatti, con sole 12 navi riuscì a sconfiggere la meglio attrezzata flotta giapponese, che poteva far conto su 330 navi

The Admiral: Roaring Currents
The Admiral
Alt titlu:Myeong-ryang
Anul:2014
Gen:Razboi, Biografie, Aventura
Durata:126 minute
Regia:Han-min Kim
Actori:Seung-yong Ryoo, Jin-woong Jo, Ku Jin, Min-sik Choi, Jung-hyun Lee
The Admiral (2014) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :

Posta un commento

 
FilmeBuneSubtitrate : HDFilmeBune | Seriale | Filme HD
Copyright © 2014. OneHDfilm - All Rights Reserved
Created by Sandu It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HDfilme-bune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | www.hd-filmebune.com http://www.hd-filmebune.com/ | DMCA |: