Ultimele Filme :

The Four 3 2014 Online Subtitrat

 
Un film de Arte Martiale, adaptat după romanul de Woon Swee Oan, filmul va prezentat povestea de la sfârșitul trilogiei, care va continua povestea a patru polițiști. Filmul are întoarcerea fără inimă, fier Fist, Hunter și Cold Blood, patru detectivi care dedica aptitudinile lor unice și speciale în serviciul de Master Zhuge în rezolvarea crimelor și prinderea puternicilor criminali.


Filmul este regizat de Gordon Chan și Janet Chun. Este ultima tranșă a trilogiei bazata pe seria romanului Woon Swee Oan , după The Four 2012 si The Four II 2013.Reputația celor patru polițiști supraviețuiește, dar de la plecarea fara emotii, au existat schimbări in Jandarmeria divină.Cei patru salveaza pe Zhuge Zhengwo din cetatea muntelui Un Yun Shan, cu armatele împăratului Di . Dar Yun Shan absoarbe puterea lor, ceea ce înseamnă că polițiștii și aliații lor se confruntă acum cu adversari cei mai letali , cu aproape invincibilul maestru kung fu care nu se va opri până nu are puterea absolută…

The Four 3
Alt titlu:Si da ming bu 3
Anul:2014
Gen:Actiune
Country: China | Hong Kong
Regia:Gordon Chan
Actori:Yifei Liu, Chao Deng, Anthony Wong Chau-Sang, Collin Chou, Ronald Cheng
Si da ming bu 3 (2014) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :

Posta un commento

 
FilmeBuneSubtitrate : HDFilmeBune | Seriale | Filme HD
Copyright © 2014. OneHDfilm - All Rights Reserved
Created by Sandu It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HDfilme-bune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | www.hd-filmebune.com http://www.hd-filmebune.com/ | DMCA |: