Ultimele Filme :

Animal 2014 Online Subtitrat

 
Frica locuieşte în beznă şi acolo o cunosc nişte prieteni plecaţi în vacanţă. Grupul de amici a ales o cabană retrasă pentru a se relaxa, dar prin acea zonă se întinde terenul de vânătoare al unui animal de pradă însetat de sânge. Relaţiile din grupul de prieteni apropiaţi ajung tensionate, căci secrete ascunse ies la iveală. Însă, pe măsură ce animalul care îi vânează reuşeşte să omoare dintre ei, turiştii neinspiraţi în alegerea vacanţei încep să renunţe la rivalităţi şi orgolii şi îşi unesc forţele pentru a avea o şansă să scape cu viaţă.


Niste tineri s-au hotarat sa plece in vacanta, alegand o cabana mai retrasa din padure.Ajunsi la cabana ei nu au stiut ca aici se afla un animal de prada cu un apetit enorm de carne umana si ca ei se afla pe teritoriul ei.Ei reusesc sa se refugieze in cabana sperand ca o sa reuseasca sa anunte autoritatiile si ca o sa fie salvati.Inauntrul cabanei mai sunt alti trei tineri care s-au refugiat si tot din cauza creaturei.Ei sunt nevoiti sa gaseasca cat mai repede un plan de supravieturire.



HORROR – DURATA 86′ – USA
Quando i piani per un fine settimana di vacanza si fermano a un vicolo cieco, un gruppo di affiatati amici si ritrova bloccato in un territorio sconosciuto e minacciato da un predatore assetato di sangue. Rintanati in una baia isolata, i ragazzi dovranno vedersela con la loro sopravvivenza e con le tensioni legate a vecchi segreti a lungo sepolti…

Animal
Anul:2014
Gen: Horror | Thriller
Durata:86 minute
Regia:Brett Simmons
Actori:Jeremy Sumpter, Elizabeth Gillies, Joey Lauren Adams, Keke Palmer, Amaury Nolasco, Parker Young, Eve, Paul Iacono, Thorsten K
Animal (2014) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :

Posta un commento

 
FilmeBuneSubtitrate : HDFilmeBune | Seriale | Filme HD
Copyright © 2014. OneHDfilm - All Rights Reserved
Created by Sandu It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HDfilme-bune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | www.hd-filmebune.com http://www.hd-filmebune.com/ | DMCA |: