Ultimele Filme :

Beyond the Lights 2014 Online Subtitrat

 
Presiunile de glorie ale superstarului cântăreața Noni de pe margine, până când ea il întâlnește pe Kaz, un polițist tânăr care lucrează să o ajute să isi găsească curajul de a dezvolta propria voce pentru a deveni artist care a fost menit să fie.


In acest film apare o actrica cunoscuta, aici sub numele de Noni, care va fi mereu in in fata camerelor. In film, aceasta face cunostinta cu o persoana care curand o sa isi dea seama ca e potrivita ei, Kaz care lucreaza ca polițist si incep sa isi povesteaca istoria unul celuilalt. Vorbind, Noni ii spune acestuia ca ea are visul de a ajunge o mare cantareaza. Fiind la inceput ea nu prea are incredere in ea, insa, Kaz tinand mult la ea inca de la inceput, este dispus sa o ajute avand putina experienta si in asta, accepta sa petreaca un timp indelungat cu ea pentru a o ajuta sa fie ea insasi. Oare va devenii in cele din urma un mare star? sau va ramane la fel?.

Beyond the Lights (2014)
Durata: 116 min
Gen: Drama, Music
Director: Gina Prince-Bythewood
Writer: Gina Prince-Bythewood
Stars: Gugu Mbatha Raw, Nate Parker, Minnie Driver, Richard Colson Baker, Danny Glover, Darryl Stephens, Elaine Tan, Isaac Keys, Tyler Christopher
Beyond the Lights (2014) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :

Posta un commento

 
FilmeBuneSubtitrate : HDFilmeBune | Seriale | Filme HD
Copyright © 2014. OneHDfilm - All Rights Reserved
Created by Sandu It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HDfilme-bune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | www.hd-filmebune.com http://www.hd-filmebune.com/ | DMCA |: