Ultimele Filme :

Son Of A Gun 2014 Online Subtitrat

 
Pentru a avea control, trebuie să stii câteva mișcări înainte de adversarul tău. Pierde acest control, iar tu risti să devi un pion în jocul lor foarte periculos. În timpul unui stagiu de șase luni în interiorul unei închisori australiene de Vest, JR (Brenton Thwaites) întalnește inteligentul și enigmaticul Brendan Lynch (Ewan McGregor). În schimb pentru protecție pe interior, JR este de acord pentru a il ajuta pe Brendan in a obține... .



JR este recompensat pentru eforturile sale, precum și cu un gust de viață ridicat și flirturi cu fata frumoasa a lui Sam Tasha (Alicia Vikander), el devine prins mai adânc în lumea criminală a lui Brendan . Brendan il convinge-l să se alăture pe un alt post mare in a jefui o mină de aur . Dar, cu milioane de dolari în joc, e greu de spus in cine JR poate avea încredere, și de partea carui jucător poate fi de fapt . Și cum sentimentele lui pentru Tasha sunt în creștere, iar credința în Brendan descrescătoare, JR trebuie să-si dea seama de următoarea mișcare .



Arrestato per un reato minore, il diciannovenne JR si scontra rapidamente con la dura vita carceraria e accetta la protezione offertagli da Brendan Lynch, il nemico pubblico numero uno australiano. Poiché la protezione ha un prezzo, una volta tornato a piede libero JR è chiamato a restituire il suo debito…

Son of a Gun
Ucenic pentru crimă
Anul:2014
Gen:Actiune, Crima, Drama
Durata:108 minute
Country: Australia
Regia:Julius Avery
Actori:Brenton Thwaites, Ewan McGregor, Alicia Vikander, Matt Nable, Damon Herriman, Nash Edgerton, Jacek Koman, Eddie Baroo, Tom Budge, David Partridge, Isaac Money, Warwick Sadler, Rick Tonna, Tammie West, Jesse McGinn, Mick Innes, Ben Weirheim, Tanya Jade, Craig Sparrowhawk
Son of a Gun (2014) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :

Posta un commento

 
FilmeBuneSubtitrate : HDFilmeBune | Seriale | Filme HD
Copyright © 2014. OneHDfilm - All Rights Reserved
Created by Sandu It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HDfilme-bune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | www.hd-filmebune.com http://www.hd-filmebune.com/ | DMCA |: