Ultimele Filme :

Spartacus Sezonul 1 Blood and Sand Online Subtitrat 720 HD

 
Povestea începe cu o implicare anonim trac într-o campanie împotriva geților (triburi dacice, în ceea ce astăzi este România), sub comanda lui Legatus, Claudius Glaber. În 72-71 î.Hr., generalul roman Marcus Terentius Varro Lucullus, proconsulul provinciei romane Macedonia, au mărșăluit împotriva geților, aliați ai dușmanului Romei, Mitridate al VI-lea al Pontului. Getii raid frecvent tracii "terenuri la sud, astfel încât tracii sunt convins de Glaber să se înroleze în Romani" serviciu ca auxiliare. Glaber, convins de Ilithyia soția sa să caute glorie mai mare, decide să întrerupă campania de geți, în scopul de a înfrunta forțele de Mitridate în Asia Mică.



Tradat de tara sa, aruncat in mijlocul sclavilor, Spartacus se renaste in pielea celui mai legendar gladiator al tuturor timpurilor. “Spartacus: Blood and Sand” este o reconstituire grafica si viscerala a vietii faimosului gladiator din Roma antica. Smuls cu forta din bratele iubitei sale si aruncat in arena luptelor pe viata si pe moarte, Spartacus are o singura misiune. El trebuie sa ucida tot ce ii sta in cale pentru a ramane in viata in aceasta lume in care coruptia, violenta, moartea si faima care nu fac decat sa ii alimenteze si mai mult dorinta de razbunare. Pasiunea pentru femeia pe care o iubeste il va ajuta in depasirea fiecarui obstacol, in aceasta poveste despre moarte, onoare si razbunare.

Spartacus Blood and Sand 2010
Spartacus: Sangue e sabbia
Gen: Actiune | Aventura | Biografie
Creator: Steven S. DeKnight
Actori: Andy Whitfield, John Hannah, Lucy Lawless, Manu Bennett, Nick Tarabay, Viva Bianca, Peter Mensah, Lesley-Ann Brandt, Jai Courtney, Erin Cummings, Eka Darville, Ande Cunningham, Antonio Te Maioho, Daniel Feuerriegel, Raicho Vasilev, Katrina Law
Spartacus: War of the Damned (2010) on IMDb

Distribuie si la prieteni: :

Posta un commento

 
FilmeBuneSubtitrate : HDFilmeBune | Seriale | Filme HD
Copyright © 2014. OneHDfilm - All Rights Reserved
Created by Sandu It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HDfilme-bune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | www.hd-filmebune.com http://www.hd-filmebune.com/ | DMCA |: