Ultimele Filme :

Vice 2015 Online Subtitrat

 
Filmul “vice” spune povestea lui Julian Michaels (Bruce Willis), care a proiectat o stațiune incredibila numita “vice”. In acest loc clienții se pot juca cu toate fanteziile lor cele mai sălbatice cu o populația artificiala. Populația artificială este făcută din roboți, care se uita, gândesc și simt ca un om normal. O dată, unul dintre roboți (Ambyr Childers) isi poate aminti evenimentele cum nici un robotului nu o poate face vreodată. Deoarece robotul este considerat periculos de Julian pune să fie examinat din nou, dar robotul a fost capabil să scape și are o mare putere.



In actiunea filmului sf in regia lui Brian A Miller, Julian Michaels inerpretat de (Bruce Willis) a proiectat statiunea finala: VICE,unde totul este permis, iar clienții pot exercita cele mai sălbatice fantezii ale lor cu locuitorii artificiali care arata, gândesc și simt ca si oamenii. Atunci când un om artificial (Ambyr Childers) devine conștientă de sine și scapă, ea se trezește prinsă la mijloc între mercenarii lui Iulian și un polițist (Thomas Jane), care vrea cu orice pret închiderea statiunii Vice, si oprirea violenței o dată pentru totdeauna.

Vice (2015)
Durat: 96 min
Gen: Action | Adventure | Sci-Fi
Director: Brian A Miller
Writers: Andre Fabrizio, Jeremy Passmore
Actori: Ambyr Childers, Thomas Jane, Bryan Greenberg, Bruce Willis, Johnathon Schaech, Charlotte Kirk, Brett Granstaff, Ryan O'Nan, David Gordon, Colin Egglesfield, Cameron Brexler, Tyler J. Olson, Don Harvey, Lydia Hull, Nikki BreAnne Wells, Douglas M. Griffin, Martin Blencowe
Vice (2015) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :

Posta un commento

 
FilmeBuneSubtitrate : HDFilmeBune | Seriale | Filme HD
Copyright © 2014. OneHDfilm - All Rights Reserved
Created by Sandu It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HDfilme-bune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | www.hd-filmebune.com http://www.hd-filmebune.com/ | DMCA |: