Ultimele Filme :

When Animals Dream 2014 Online Subtitrat

 
Filmul danez se deschide cu Maria in varsta de 16 ani care locuieste pe o insulă mică, cu mama ei grav bolnava și tatăl ei, care are grijă de familie in acest film horror din 2014. Dar dintr-o data decese misterioase au loc și Marie poate simți ca ceva se întâmplă ciudat in corpul ei.Filmul este regizat de Jonas Alexander Arnby din care mai fac parte actorii Sonia Suhl, Lars Mikkelsen, Sonja Richter.


Marie este o fată frumoasă și singuratic în vârstă de 16 ani, care locuiește într-un sat izolat pe o mică insulă de pe coasta de vest a Danemarcei. Mama Mariei este grav bolnav, care suferă de o boală necunoscută. Tatăl Mariei, Thor, are un mic magazin alimentar și încearcă să facă viața cât mai normal posibilă pentru mica lui familie . La suprafata, totul pare în regulă – și totuși, Marie nu poate ajuta sentimentul că Thor ascunde ceva despre boala mamei sale

When Animals Dream
Alt titlu:Når dyrene drømmer
Anul:2014
Gen:Drama, Groaza, Mister
Durata:84 minute
Regia:Jonas Alexander Arnby
Actori:Sonja Richter, Jakob Oftebro, Lars Mikkelsen, Benjamin Boe Rasmussen, Tina Gylling Mortensen
When Animals Dream (2014) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :

Posta un commento

 
FilmeBuneSubtitrate : HDFilmeBune | Seriale | Filme HD
Copyright © 2014. OneHDfilm - All Rights Reserved
Created by Sandu It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HDfilme-bune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | www.hd-filmebune.com http://www.hd-filmebune.com/ | DMCA |: