Ultimele Filme :

Wild 2014 Online Subtitrat


Cheryl Strayed este în pragul divorţului şi, după moartea mamei ei, simte că nu mai există speranţă. După ani de zile de reacţii distructive, ia o hotărâre pe care cei din jur o consideră nesăbuită: fără experienţă şi îndemnată doar de propria hotărâre, Cheryl începe o călătorie de 1500 de kilometri, pe jos şi de una singură, de-a lungul Pacific Crest Trail, un superb traseu montan ce uneşte nordul Statelor Unite de graniţa cu Mexicul. Filmul explorează pericolele întâmpinate, dar şi satisfacţia încercată de tânăra femeie în timpul acestei călătorii care mai întâi o îngrozeşte, apoi o face mai puternică şi, la sfârşit, o vindecă..




Filmul are ca actori pe Reese Witherspoon ca Strayed, alături de Laura Dern (mama lui Strayed), cu Thomas Sadoski, Michiel Huisman și Gaby Hoffmann printre multi altii, în roluri secundare. Cu desfacerea căsătoriei ei, și moartea mamei sale, Cheryl rătăcita și-a pierdut orice speranță. După ani de comportament nesăbuit, distructiv, ea ia decizia pripita. Cu absolut nici o experiență, condusa doar de determinare pură, Cheryl face drumeții singura mai mult de o mie de mile de Crest Trail Pacific..

Wild
Anul:2014
Gen:Biografie, Drama
Durata:115 minute
Regia:Jean-Marc Vallée
Actori:Reese Witherspoon, Laura Dern, Thomas Sadoski, Michiel Huisman, Gaby Hoffmann, Kevin Rankin, W. Earl Brown, Mo McRae, Keene McRae, Brian Van Holt, Charles Baker, J.D. Evermore, Nick Eversman, Cathryn de Prume, Leigh Parker, Jeffree Newman, Cliff De Young
Wild (2014) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :

Posta un commento

 
FilmeBuneSubtitrate : HDFilmeBune | Seriale | Filme HD
Copyright © 2014. OneHDfilm - All Rights Reserved
Created by Sandu It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HDfilme-bune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | www.hd-filmebune.com http://www.hd-filmebune.com/ | DMCA |: