Ultimele Filme :

Spanish Affair 2014 Online Subtitrat

 
Ocho apellidos vascos (adică "Opt nume de familie basce") spune povestea lui Rafa, un bărbat din Andalusia a cărui viaţă este dată peste cap când, pentru prima oară de când se ştie, o femeie rezistă farmecelor sale. Numele ei este Amaia, de origine din Ţara Bascilor. Hotărât să o cucerească, Rafa se duce în nordul Spaniei şi se preface a fi de prin părţile locului, aşteptând ca Amaia să-i iasă în cale.



Rafa (Dani Rovira) nu a părăsit Sevilla, orasul său natal, Andaluzia, până când o întâlnește pe o fată pe nume Amaia (Clara Lago), care se opune tehnicilor sale de seductie. Împotriva sfatul prietenilor săi, el urmeaza a Euskadi după ea stă noaptea în casa lui și a uitat poșeta. O serie de neînțelegeri forța Rafa a juca rolul unui complet cu sânge basc cu opt nume de familie, și să obțină mai mult și mai mult încurcate în acest caracter, pentru a obține calea lui..

Spanish Affair 2014
Alt titlu:Ocho apellidos vascos
Anul:2014
Gen:Comedie
Durata:98 minute
Country: Spain
Regia:Emilio Martínez Lázaro
Actori:Carmen Machi, Clara Lago, Karra Elejalde, Alfonso Sánchez, Dani Rovira
Spanish Affair (2014) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :

Posta un commento

 
FilmeBuneSubtitrate : HDFilmeBune | Seriale | Filme HD
Copyright © 2014. OneHDfilm - All Rights Reserved
Created by Sandu It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HDfilme-bune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | www.hd-filmebune.com http://www.hd-filmebune.com/ | DMCA |: