Ultimele Filme :

Masquerade 2012 Online Subtitrat

 
La inceputul secolului XVII, in al 8-lea an al domniei Regelui Gwanghae, intrigile de la Curte se ascut. Regele simte ca adversarii sai incearca sa-l otraveasca, si chiar o astfel de tentative de otravire e dejucata in ultima clipa. Drept urmare, il pune pe secretarul regal Do Sung Ji sa gaseasca o persoana care sa semene leit cu el, o sosie, care sa ocupe tronul in absenta lui si care, desigur, sa fie expus acestor riscuri de otravire. Dupa multe cautari, loialul secretar da peste Ha Sun, un clovn ce isi facea numerele comice cu masca intr-o casa de placeri frecventata de multi mici nobili locali si functionary.



Totusi, in urma unei reprezentatii obscene in care regele era ironizat si barjocorit, este retinut de autoritati si chiar primeste o bataie exemplare, sa nu-I mai arda de glume proaste. Mai apoi e adus in fata Regelui, care spre marea sa surprindere constata ca sosia ii seamana perfect si ca nu e chiar un analfabet, avand cateva lecturi elementare la viata sa. Drept urmare e chemat tot la 3 zile, la lasarea intunericului, la Palat, unde se deghizeaza in rege, in timp ce adevaratul rege face diverse escapade nocturne pe la concubine si amante. Doar ca de ceea ce fugi nu scapi, si daca nu si-a gasit nanasul in Palat, si l-a gasit in afara lui.



DRAMMATICO – DURATA 131′ – COREA DEL SUD
Gwang-hae è il quindicesimo re della dinastia Chosun, oggetto di macchinazioni e complotti di palazzo che si propongono di assassinarlo. Avendo sentore del pericolo che corre, Gwang-hae chiede al fidato consigliere Heo Kyun di trovargli un sosia. La ricerca porta all’individuazione di Ha-seon, un popolano che condivide con il re una straordinaria somiglianza. Quando il re collassa per via di un misterioso veleno, Ha-seon è costretto a inscenare per 15 giorni la più grande recita della sua vita e salvare il paese dal caos…

Masquerade
Gwanghae, Wangyidoen namja
Anul:2012
Gen:Drama, Istoric
Durata:131 minute
Regia:Chang-min Choo
Country: South Korea
Actori:Seung-yong Ryoo, Hyo-ju Han, In-kwon Kim, Byung-hun Lee, Myung-gon Kim
Masquerade (2012) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :

Posta un commento

 
FilmeBuneSubtitrate : HDFilmeBune | Seriale | Filme HD
Copyright © 2014. OneHDfilm - All Rights Reserved
Created by Sandu It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HDfilme-bune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | www.hd-filmebune.com http://www.hd-filmebune.com/ | DMCA |: