Ultimele Filme :

The Book Of Life 2014 Online Subtitrat

 
Filmul este descris drept o variantă animată a poveştii de dragoste dintre Romeo şi Julieta, plasată de această dată timpul sărbătorii Zilei Morţilor. Scenariul îl are în centru pe Manolo, un tânăr chinuit atât de dorinţa de a împlini aşteptările familiei, cât şi de a-i face pe plac inimii. Până să aleagă calea pe care să o urmeze, se îmbarcă într-o aventură incredibilă, ce-l poartă în trei lumi fantastice în care trebuie să-şi înfrângă cele mai profunde temeri.



Book of Life spune legenda lui Manolo, un erou chinuit, dar visator, ce pleaca intr-o aventura magica prin lumi minunate si mitice pentru a-si salva iubirea vietii si penrtu a-si apara satul in care el locuieste. El trebuie sa strabata 3 lumi, fiecare diferita in felul ei, iar el este nevoit sa isi invinga temerile si sa isi descopere curajul necesar pentru a merge mai departe si de a-si termina misunea sa. Este descris drept o variantă animată a poveştii de iubire dintre Romeo şi Julieta, plasată de această dată timpul sărbătorii Zilei Morţilor .

The Book of Life
Anul:2014
Gen:Animatie, Aventura, Comedie
Durata:95 minute
Regia:Jorge R. Gutierrez
Actori:Channing Tatum, Kate del Castillo, Ron Perlman, Diego Luna, Zoe Saldana
The Book of Life (2014) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :

Posta un commento

 
FilmeBuneSubtitrate : HDFilmeBune | Seriale | Filme HD
Copyright © 2014. OneHDfilm - All Rights Reserved
Created by Sandu It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HDfilme-bune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | www.hd-filmebune.com http://www.hd-filmebune.com/ | DMCA |: