Ultimele Filme :

What We Do in the Shadows 2014 Online Subtitrat

 
Viago, Deacon si Vladislav sunt trei vampiri, colegi de apartament care incearca din rasputeri sa se adapteze societatii moderne in care isi duc existenta ca niste fiinte nemuritoare bautoare de sange uman. Stu este prietenul lor uman cu care au obiceiul sa isi petreaca serile in oras. Insa cand nou-venitul Nick intra brusc in vietile lor si este transformat in vampir, vietile celor trei vampiri se schimba brusc, secretele lor murdare risca sa iasa la suprafata…in plus, cei trei mai trebuie sa le faca fata si oamenilor care nu sunt dispusi sa ii accepte.

Aceasta comedie-horror urmareste viata lui Viago (Taika Waititi), Deacon (Jonathan Brugh), si Vladislav (Jemaine Clement), trei vecini de apartament ce incearca sa depaseasca obstacolele vietii precum faptul ca sunt vampiri nemuritori care trebuiesc sa se hraneasca cu sange uman. Avand o varsta de sute de ani, vampirii realizeaza ca pe langa catastrofa solara, lovirea arterei principale cand se hranesc si nefiind in stare sa gaseasca un sens gardorebei lor fara a avea o tenta a societatii moderne sunt nevoiti sa faca fata obligatiilor lumesti precum platirea chiriei sau intrarea unui club de noapte si depasirea conflictelor cu colegii de apartament.

What We Do in the Shadows 2014
Tribulatiile Unor Vampiri Moderni (2014)
Gen: Comedie | Horror
Durata: 86 Minute
Country: New Zealand
Actori: Taika Waititi, Jemaine Clement, Jonathan Brugh, Cori Gonzales-Macuer, Stuart Rutherford, Jackie van Beek, Rhys Darby, Cohen Holloway, Chelsie Preston-Crayford, Nathan Meister, Madeleine Sami, Ian Harcourt, Jason Hoyte, Ben Fransham, Morag Hills Commedia
What We Do in the Shadows (2014) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :

Posta un commento

 
FilmeBuneSubtitrate : HDFilmeBune | Seriale | Filme HD
Copyright © 2014. OneHDfilm - All Rights Reserved
Created by Sandu It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HDfilme-bune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | www.hd-filmebune.com http://www.hd-filmebune.com/ | DMCA |: