Ultimele Filme :

The Grandmaster 2013 Online Subtitrat

 
Filmul începe cu Ip Man a reflecta asupra artelor martiale, si apoi taie-o scenă de o lupta sub ploaie între IP și o duzină de combatanți. Victorii ip Man, flashback-urile și experiențele din viața sa, de la formarea sa timpurie la vârsta de șapte până la inducerea sa în artele marțiale de către stăpânul său, Chan Wah Shun-, și căsătoria lui cu soția sa Cheung Wing-Sing.



Existența lui Ip Man liniștită este amenințată de sosirea Gong Yutian, un maestru de arte marțiale din nordul Chinei, care a anunțat că a retras deja și-a desemnat Ma San ca moștenitor lui în Nord. Apoi, el admite că de Sud ar trebui să aibă propriul său moștenitor. O rafală de discuții și certuri izbucnesc ca niște stăpâni diverse încerca să conteste Gong, dar toate sunt blocate de către Ma San. În ceea ce maeștrii din sud sunt deliberare asupra unui reprezentant, Falun Gong Yutian fiica lui Er sosește și ea încearcă să-i convingă pe tatăl ei să nu continue lupta. Între timp, comandanții de Sud decide cu privire la Ip Man pentru a le reprezenta, precum și veniturile IP pentru a fi testate de către trei maestri de Sud înainte de a provocărilor Yutian Gong. Cu toate acestea, "lupta" dintre Ip și Falun se dovedește a fi de fapt un schimb de idei filozofice. Gong declară Ip câștigător și se întoarce la nordul Chinei.



AZIONE – DURATA 133′ – CINA, HONG KONG
Durante gli anni Trenta, lo studio e la pratica delle arti marziali sono prerogativa di una scuola di maestri nei pressi di Foshan, nel sud della Cina. I metodi rigidi e severi imposti agli allievi si scontreranno presto con la ribellione e l’abilità del giovane Ip Man, iniziato alle arti marziali dal maestro Chen Heshun. Quando Ip si confronta in un duello con Gong Baosen…

The Grandmaster (2013)
Titlu alternativ : Yi dai zong shi
Gen: Actiune | Biografie | Drama
Country Hong Kong | China
Regia: Kar Wai Wong
Durata: 130 minute
Country: Hong Kong | China
Actori: Tony Leung, Ziyi Zhang, Chen Chang, Qingxiang Wang, Tielong Shang, Benshan Zhao, Song Hye-kyo
The Grandmaster (2013) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :

+ commenti + 1 commenti

26 marzo 2013 alle ore 13:38

bun film foarte bun

Posta un commento

 
FilmeBuneSubtitrate : HDFilmeBune | Seriale | Filme HD
Copyright © 2014. OneHDfilm - All Rights Reserved
Created by Sandu It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HDfilme-bune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | www.hd-filmebune.com http://www.hd-filmebune.com/ | DMCA |: