Ultimele Filme :

Big Hero 6 2014 Online Subtitrat

 
Ştiinţa roboţilor nu are niciun secret pentru micul geniu Hiro Hamada, prin urmare nimeni nu este mai potrivit ca el să dezlege iţele unui complot criminal ce ameninţă cu distrugerea dinamicului şi tehnicizatului oraş San Fransokyo. Cu ajutorul unuia dintre companionii săi, un robot pe nume Baymax, Hiro se alătură unei echipe de luptători pentru dreptate, dornici să îşi salveze oraşul.



Existenta si crezul masinilor automate (robotilor) nu au nici un truc de care marele erou, Hiro Hamada sa nu stie, iar mai istet si mai puternic decat el nu este nimeni mai bun in aceasta misiune de a prinde un ucigas care ii avertizeaza ca strica dinamicul şi intregul marele oras, San Fransokyo. Cu o mana de ajutor data de la un amic de a lui Hamada, pe nume Baymax, il ajuta si ii face legatura cu un grup de eroi ca si el care se zbat pentru pace, dorind cu tot pretul vietii sa sara in ajutorul lui pentru a salva orasul.




Hiro Hamada, brillante prodigio della robotica, si ritrova preso nella morsa di una trama criminale tesa a distruggere la frenetica e altamente tecnologica città di San Fransokyo. Con l’aiuto del robot sua guardia del corpo di nome Baymax, Hiro unisce le sue forze con quelle di un riluttante team di neo-combattenti del crimine per salvare la città

Big Hero 6
Cei 6 super eroi
Anul:2014
Gen:Animatie, Actiune, Aventura
Durata:102 minute
Regia:Directors: Don Hall , Chris Williams
Actori:Ryan Potter, Scott Adsit, T.J. Miller, Jamie Chung, Daniel Henney, Damon Wayans Jr., Genesis Rodriguez, James Cromwell, Alan Tudyk, Maya Rudolph, Abraham Benrubi, Katie Lowes, Billy Bush, Daniel Gerson, Paul Briggs, Charlotte Gulezian, Flavio Insinna, Virginia Raffaele, Moreno Donadoni
Big Hero 6 (2014) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :

Posta un commento

 
FilmeBuneSubtitrate : HDFilmeBune | Seriale | Filme HD
Copyright © 2014. OneHDfilm - All Rights Reserved
Created by Sandu It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HDfilme-bune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | www.hd-filmebune.com http://www.hd-filmebune.com/ | DMCA |: