Ultimele Filme :

Respire 2014 Online Subtitrat

 
Este povestea a doua adolescente care dezvolta un parteneriat intens și periculos. Charlie este o fată în vârstă de 17 ani torturat de îndoială, deziluzie și singurătate.Pe când frumoasa și încrezătoare în sine Sarah ajunge și cele doua devin inseparabile, Charlie este încântată să se simtă în viață, împlinită și invincibil în prietenia lor intensa. Dar, Sarah de Charlie și începe să se uite în altă parte pentru un nou prieten,si atunci prietenia lor ia o întorsătură de rău augur.



Drama psihologică 2014 a lui Melanie Laurent “Breathe” are ca actori pe Josephine Japy ca Charlie, în vârstă de șaptesprezece ani care e ok la școală și pare să aibă parte de lucruri bune pentru ea. Atunci cand mult mai sofisticata Sarah (Loe de Laage} se mută la oraș, cu toate acestea, Charlie se trezește atrasa de fata a cărui mamă se presupune că lucrează pentru un ONG. Cei doi devin repede prieteni, dar în curând Sarah o face pe Charlie sa se simta inconfortabila cu căile ei sălbatice. Când Sarah Charlie afla un secret despre Sarah, relația lor ia o întorsătură sinistră.

Respire
Anul:2014
Gen:Drama
Durata:91 minute
Country: France
Regia:Mélanie Laurent
Actori:Joséphine Japy, Lou de Laâge, Roxane Duran, Alejandro Albarracín, Radivoje Bukvic, Isabelle Carré, Camille Claris, Marie Denarnaud, Carole Franck, Yvonne Gradelet, Claire Keim, Anne Marivin, Louka Meliava
Breathe (2014) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :

Posta un commento

 
FilmeBuneSubtitrate : HDFilmeBune | Seriale | Filme HD
Copyright © 2014. OneHDfilm - All Rights Reserved
Created by Sandu It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HDfilme-bune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | www.hd-filmebune.com http://www.hd-filmebune.com/ | DMCA |: