Ultimele Filme :

Dragon Tiger Gate 2006 Online Subtitrat

 
Dragon se ceartă cu maestrul său de arte marţiale şi e nevoit să părăsească şcoala, lăsându-l în urmă pe fratele mai mic. Mai târziu, cei doi trebuie să înfrunte împreună un lider malefic.



Poarta Tigrului Dragon a fost fondata de catre doi Maestrii Kung Fu, Wong Jianglong si Wang Fuhu. Ei au promovat metode de autoaparare care sa-i ajute pe oameni sa se protejeze impotriva violentei. De asemenea i-au invatat artele martiale pentru a se apara de bandele din cartiere. Poarta devenise simbolul Dreptatii. In timp ce multi tineri doreau sa se alature Portii, fiul lui Wong Fuhu, Dragonul, a hotarat sa plece, fiind adoptat de mic de catre seful unei grupari mafiote din Hong Kong. Fratele sau de cruce, Tigrul, a ramas fidel Portii. Dupa ani de zile, cei doi baieti se intalnesc in contextul unei reglari de conturi intre clanurile mafiote. Urmeaza o serie de intamplari cu multa actiune si rasturnari de situatii, iar in final, cei doi frati impreuna cu Turbo Shek, un tanar sosit din Statele unite, pun umarul la curatirea zonei, mai ales ca Poarta era amenintata.

Dragon Tiger Gate 2006
Luptatorii dreptatii
Alt titlu:Dragon Lung fu moon
Anul:2006
Gen:Drama, Actiune
Durata:94 minute
Country: Hong Kong | China
Regia:Wilson Yip
Actori:Shawn Yue, Vincent Sze, Ella Koon, Xiao Ran Li, Jie Dong
Dragon Tiger Gate (2006) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :

Posta un commento

 
FilmeBuneSubtitrate : HDFilmeBune | Seriale | Filme HD
Copyright © 2014. OneHDfilm - All Rights Reserved
Created by Sandu It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HDfilme-bune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | www.hd-filmebune.com http://www.hd-filmebune.com/ | DMCA |: