Ultimele Filme :

Starry Eyes 2014 Online Subtitrat

 
Sarah (Alex Essoe) este o frumoasa actrita care vrea sa reuseasca in lumea actoriei. Este dispusa sa faca tot ceea ce este nevoie pentru a realiza acest lucru. In momentul in care este studiata pentru a face parte din filmul "Silver Scream", Sarah trebuie sa decida cat de mult este dispusa sa mearga pentru a avea parte de faima.


O femeie pe nume Sarah isi doreste foarte mult sa fie o vedeta de televiziune. Aceasta are un job la o terasa si ajunge de se cunoaste cu cineva care se ocupa de productie pentru filme. Din multele persoane care au fost chemate, aceasta este aleasa si pentru auditia a doua. Vazand ca are putin succes ea pentru dorita ei ajunge de lasa balta si locul de munca. Producatorul casei de productie o cheama pentru o proba, iar aceasta o sa dea tot ce poate ca sa o aprobe. In urma intalnirii acesta i-a facut o oferta mai putin pe plac ei, Sarrah ajungand sa isi dea seama ca nu mai are rost ca nu o sa faca fata. Cu toate acestea ea tot nu renunta si mai cere o data sa o primeasca de proba, insa in final ajunge sa ramana fara pic de umanitate, de la prea multa disperare.


HORROR – DURATA 98′ – USA
Determinata a diventare un’attrice di Hollywood, Sarah Walker passa le sue giornate a lavorare, a frequentare gli amici e a presentarsi ai numerosi casting. Dopo una serie di strani provini, Sarah viene scelta come protagonista di un nuovo film. L’opportunità ben presto avrà conseguenze bizzarre…

Starry Eyes
Anul:2014
Gen:Groaza
Durata:98 minute
Country: USA | Belgium
Regia:Directors: Kevin Kolsch , Dennis Widmyer
Actori:Alex Essoe, Amanda Fuller, Noah Segan, Fabianne Therese, Shane Coffey, Natalie Castillo, Pat Healy, Nick Simmons, Maria Olsen, Marc Senter, Louis Dezseran
Starry Eyes (2014) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :

Posta un commento

 
FilmeBuneSubtitrate : HDFilmeBune | Seriale | Filme HD
Copyright © 2014. OneHDfilm - All Rights Reserved
Created by Sandu It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HDfilme-bune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | www.hd-filmebune.com http://www.hd-filmebune.com/ | DMCA |: