Ultimele Filme :

Beyond The Reach 2014 Online Subtitrat

 
Madec (Michael Douglas), un om de afaceri rece și foarte bogat, care angajeaza un tracker tânăr pe nume Ben (Jeremy Irvine) ca ghid al său. Pentru a merge în deșertul Mojave cu el, în scopul de a juca cel mai periculos joc în timpul unei călătorii de vânătoare. Madec inpusca accidental un om, și – nu doresc să-și petreacă restul vieti în închisoare, el pune la cale un plan pentru a fixa moartea omului pe Ben.


Madec este un om de afaceri de succes, fara scrupule. In week-end, Madec se concentreaza in totalitate asupra oricarei activitati ce presupune senzatii tari. Urmatoarea activitate de pe lista: vanatoare in desertul Mojave. Ben este ghidul sau. Partida de vanatoare incepe insa, la scurt timp, Madec ucide din greseala un om. Madec este dispus sa ii ofere o suma mare de bani lui Ben pentru a-i cumpara tacerea insa Ben refuza . Furios, Madec incepe sa il urmareasca pe Ben prin desert decis sa il elimine din peisaj. Incepe o noua partida de vanatoare.

Beyond the Reach
The Reach
Anul:2014
Gen:Suspans
Durata:95 minute
Regia:Jean-Baptiste Léonetti
Actori:Michael Douglas, Jeremy Irvine, Hanna Mangan Lawrence, Ronny Cox, Patricia Bethune, Martin Palmer, David Garver
Beyond the Reach (2014) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :

Posta un commento

 
FilmeBuneSubtitrate : HDFilmeBune | Seriale | Filme HD
Copyright © 2014. OneHDfilm - All Rights Reserved
Created by Sandu It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HDfilme-bune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | www.hd-filmebune.com http://www.hd-filmebune.com/ | DMCA |: