Ultimele Filme :

Black Sea 2014 Online Subtitrat

 
Atunci când căpitanul de submarin Robinson (Jude Law) este trecut pe linie moartă, el caută alinare în compania câtorva foşti colegi şi a paharelor de băutură. Unul dintre ei menţionează despre faptul că un vas german s-a pierdut în timpul celui de-al Doilea Război Mondial şi care avea la bord o grămadă de aur. Lui Robinson i se aprinde beculeţul şi pune în practică un plan de-a găsi acel vas şi a lua aurul pentru a scăpa de griji tot restul vieţii sale. Făcând rost de un investitor care să-i finanţeze aventura şi un submarin vechi, Robinson pleacă în adâncurile mării împreună cu o echipă compusă din britanici şi ruşi pentru a găsi aurul.


Black Sea este un film de aventură ,thriller 2014 britanic ,regizat de Kevin Macdonald in rolurile principale cu actorii Jude Law, Scoot McNairy si Ben Mendelsohn. Robinson tocmai a fost concediat de la locul de munca, dupa 11 ani de devotament. Cand un om de afaceri cam dubios ii face o oferta, Robinson nu mai sta pe ganduri. Misiunea lui Robinson este de a recupera aurul aflat pe o nava scufundata in Marea Neagra. Isi face o echipa formata din marinari englezi si rusi si se pregateste sa coboare. Insa, aceasta misiune nu este atat de usoara cum ar fi crezut, riscurile pe care si le-au asumat sunt enorme.


Jude Law in Black Sea interpreta il ruolo del capitano di un sottomarino, e dopo essere stato licenziato dalla società per la quale lavorava, forma una squadra per recuperare un tesoro immenso sperduto nelle profondità del Mar Nero. Ben presto però, l’avidità e la disperazione prenderanno il sopravvento a bordo del sommergibile, e la difficoltà della missione spingerà ogni membro della squadra a combattere l’uno contro l’altro pur di sopravvivere.

Black Sea
Anul:2014
Gen:Aventura, Suspans
Durata:114 minute
Country: UK | USA | Russia
Regia:Kevin Macdonald
Actori:Jude Law, Scoot McNairy, Tobias Menzies, Grigoriy Dobrygin, Ben Mendelsohn, Jodie Whittaker, David Threlfall, Konstantin Khabenskiy, Sergey Puskepalis, Michael Smiley, Sergey Veksler, Sergey Kolesnikov, Bobby Schofield
Black Sea (2014) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :

Posta un commento

 
FilmeBuneSubtitrate : HDFilmeBune | Seriale | Filme HD
Copyright © 2014. OneHDfilm - All Rights Reserved
Created by Sandu It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HDfilme-bune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | www.hd-filmebune.com http://www.hd-filmebune.com/ | DMCA |: