Ultimele Filme :

7 Assassins 2013 Online Subtitrat

 
Boss Cat (Eric Tsang) este un războinic care a participat la Rebeliunea Boxer. Cat este responsabil pentru paza orașului Huang Jin Xia, care a adunat mulți revoluționari în jurul Chinei. Acolo, ei discută despre revoluție, nu de politică și duc o viață pașnică . Sai Lim (Gigi Leung), o femeie care a fost salvata de Cat uită că ,cu ani în urmă, Cat nu numai ca a salvat-o pe ea dar si pe copiluli si inima ei.Revoluționarul Tit Wan (Felix Wong) și camarazii săi fac un raid in desert și contrabandă cu aur acolo, pregătindu-se să cumpere arme de foc pentru o altă revoltă.


În drumul lor, ei au fost surprinsi de Moon Tin Hung (Ni Hong Jie), Prințul de Pok Yee Kak. În timpul momentului critic, ei au fost din fericire salvati de oficialul Prefectului Cheuk (Ti Lung). Cheuk este un vizionar și consideră că soarta țării se află la Tit. Dar, cu sosirea lui Tit, mediul liniștit al Huang Jin Xia a fost spart, iar revoluționarii pensionari afișeaza din nou eroismul lor și lupta pentru demnitatea țării.

7 Assassins
Anul:2013
Gen:Actiune, Aventura
Country: Hong Kong | China
Regia:Directors: Eric Tsang , Hung Yan Yan
Actori:Eric Tsang, Tao Guo, Gigi Leung, Ray Lui, Michael Wong
7 Assassins (2013) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :

Posta un commento

 
FilmeBuneSubtitrate : HDFilmeBune | Seriale | Filme HD
Copyright © 2014. OneHDfilm - All Rights Reserved
Created by Sandu It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HDfilme-bune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | www.hd-filmebune.com http://www.hd-filmebune.com/ | DMCA |: