Ultimele Filme :

Colt 45 2014 Online Subtitrat

 
Vincent Miles (Ymanol Perset) este un supraveghetor de arme și un instructor de tir expert al Poliției Naționale. La doar 25 de ani, a primit oferte interesante de peste tot, dar el refuză să intre cele mai prestigioase echipe de elita. Cu toate acestea, cînd îl cunoaste pe agentul Milo Cardena, va porni un vîrtej infernal de violență: atacuri, crime și război civil vicios intern al poliției. Prins în această situație, Vincent este obligat să ucidă în legitimă apărare.



Vincent Miles este un supraveghetor de arme și un instructor de tir expert al Poliției Naționale. La doar 25 de ani, a primit oferte interesante de peste tot, dar el refuză să intre cele mai prestigioase echipe de elita. Cu toate acestea, cînd îl cunoaste pe agentul Milo Cardena, va porni un vîrtej infernal de violență: atacuri, crime și război civil vicios intern al poliției. Prins în această situație, Vincent este obligat să ucidă în legitimă apărare.

Colt 45
Anul:2014
Gen:Actiune, Crima, Drama
Country: France | Belgium
Durata:85 minute
Regia:Fabrice Du Welz
Actori:Salem Kali, Philippe Nahon, Gérard Lanvin, Simon Abkarian, Anton Yakovlev
Colt 45 (2014) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :

Posta un commento

 
FilmeBuneSubtitrate : HDFilmeBune | Seriale | Filme HD
Copyright © 2014. OneHDfilm - All Rights Reserved
Created by Sandu It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HDfilme-bune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | www.hd-filmebune.com http://www.hd-filmebune.com/ | DMCA |: