Ultimele Filme :

The Cobbler 2014 Online Subtitrat

 
Max Simkin este un reparator de pantofi la un magazin din New York, care a fost detinut de familia lui de generații. Dezamagiti ca afacerea merge prost, Max da peste o bijuterie magica care-i permite să intensifice viața clienților săi și de a vedea lumea intr-un mod nou. Uneori, mersul pe jos în pantofii altuia este singura cale care poate descoperi cine sunt ei cu adevărat.




Într-o zi, maşina lui de cusut tălpi se strică tocmai când avea de terminat o comandă importantă pentru un gangster local (Cliff 'Method Man' Smith) şi se vede forţat să apeleze la o maşină antică, moştenire de familie. Nu peste mult timp va descoperi că aceasta nu e o maşinărie oarecare, şi că nici el nu e un cizmar obişnuit.

The Cobbler
O zi în pantofii altcuiva
Anul:2014
Gen:Comedie, Drama, Fantezie
Durata:99 minute
Regia:Thomas McCarthy
Actori:Adam Sandler, Dan Stevens, Dustin Hoffman, Steve Buscemi, Ellen Barkin, Glenn Fleshler, Method Man, Joey Slotnick, Melonie Diaz, Yul Vazquez, Elena Kampouris, Kevin Breznahan, Donnie Keshawarz
The Cobbler (2014) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :

Posta un commento

 
FilmeBuneSubtitrate : HDFilmeBune | Seriale | Filme HD
Copyright © 2014. OneHDfilm - All Rights Reserved
Created by Sandu It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HDfilme-bune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | www.hd-filmebune.com http://www.hd-filmebune.com/ | DMCA |: