Ultimele Filme :

The Strange Color of Your Body's Tears 2013 Online Subtitrat

 
Dupa ce ia disparut sotia un barbat se trezeste pe un drum inchis, intortochiat printre labirintul rasucit din blocul sau, cai verzi pe pereti si mesaje codate de la vecinii sai misteriosi. el se trezeste intrun cosmar infernal,filmul are o viziune uimitoare de la creatorii Amer care te duce într-o călătorie plina de mister și de sânge îmbibat in teroarea pe care nu o vei uita.



The Strange Color of Your Body’s Tears este un film in regia lui Hélène Cattet si a lui Bruno Forzani. Dan revine acasa si descopera ca sotia sa este disparuta. Fara vreun semn ca ar fi fost rapita sau ca incuietorile casei au fost fortate si fara nici un fel de ajutor din partea politiei, cautarea sa pentru a afla raspunsurile il duc spre un loc putin cam ciudat si straniu. Aceasta pelicula este o fantezie insangerata plina de suspans.



THRILLER – DURATA 97′ – BELGIO
Una donna sparisce. Suo marito indaga sulle strane circostanze della sua scomparsa. L’ha lasciato? E’ morta? Mentre va avanti nella ricerca, l’uomo va sempre più a fondo in un mondo di incubi e violenza…

The Strange Color of Your Body's Tears
L'étrange couleur des larmes de ton corps
Anul:2013
Gen:Mister, Suspans
Durata:102 minute
Country: Belgium | France | Luxembourg
Regia:Directors: Hélène Cattet , Bruno Forzani
Actori:Delphine Brual, Jean-Michel Vovk, Sam Louwyck, Klaus Tange, Ursula Bedena
The Strange Color of Your Body's Tears (2013) on IMDb
Distribuie si la prieteni: :

Posta un commento

 
FilmeBuneSubtitrate : HDFilmeBune | Seriale | Filme HD
Copyright © 2014. OneHDfilm - All Rights Reserved
Created by Sandu It-Ro Dmca
Filme si Seriale in HD subtitrate cele mai noi. Copyright
2014 © HDfilme-bune Speed Test I Google Chrome I Mozilla Firefox I Opera I Flash Player I Codec Audio I | www.hd-filmebune.com http://www.hd-filmebune.com/ | DMCA |: